Fideus a la cassola amb bolets

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Rafuel
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • RECEPTA PER A DUES PERSONES

    80g de fideus buits
  • 200 g de bolets de temporada
  • 100 g de xampinyons
  • 6 grans d'all
  • 2 cullerades grosses de ceba caramel·litzada
  • 1/2 litre de caldo de verdures
  • Oli OVE 

PREPARACIÓ

  1. Laminem deu xampinyons i els daurem amb sis cabeces d'alls.
  2. Hi aboquem caldo de verdures i el deixem al foc durant vint minuts. D'aquesta manera, tindrem un caldo ben concentrat i saborós, i haurem multiplicat per deu el gust dels xampinyons, que després impregnarà al caldo.
  3. Per al sofregit, utilitzem els bolets més durs: ceps, rossinyols (+ temps cocció), trompetes de la mort i rovellons (2mins cocció).
  4. Una vegada tenim el caldo i els bolets daurats, afegim els fideus, de manera que s'hidratin mentre l'aigua s'evapora. Recordeu: a menys aigua, més sabor.
  5. Si el volem més caldós, afegim més caldo i deixem evaporar.

 

Important:

Els fideus han de ser gruixuts, perquè el caldo s'integri a la pasta durant la cocció.

Anar al contingut