Fideus Chao Mian

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Josep Maria Kao
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Kao Dim Sum
  • Dieta: Per a esportistes
  • Informació nutricional
    -Obre

    La ceba tendra és un aliment de temporada hivernal, de gust suau i de fàcil cocció, és rica en compostos antioxidants i en fibra.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Per a 4 persones:
  • 2 paquets de fideus de blat, arrissats
  • 1 pastanaga
  • 1 carbassó
  • 1 ceba
  • 1 ceba tendra
  • 20 g de béicon
  • 1 c/s d'oli de gira-sol
  • 1 c/s vi d'arròs
  • 1 c/p salsa de soja

PREPARACIÓ

Per començar, escalfeu aigua en un cassó. Quan arrenqui el bull, aboqueu-hi els fideus, apagueu el foc i deixeu-los hidratar durant 5 minuts. Seguidament, escorreu-los i reserveu-los.

A continuació talleu en juliana la ceba i la pastanaga pelades, el carbassó sense pelar i la part verda de la ceba tendra.

Tot seguit, en un wok, amb una cullerada d'oli de gira-sol, salteu el béicon tallat a tires. Al cap d'un moment afegiu-hi les verdures tallades en juliana, salteu-ho tot junt durant 3 minutets, a foc fort, incorporeu-hi els fideus, remeneu-ho bé, poseu-hi la salsa de soja, torneu-ho a remenar i deixeu-ho coure tot junt durant un minutet. Finalment, afegiu-hi el vi d'arròs, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure durant un minut més.

I ja per acabar, emplateu els fideus en un recipient tipus bol.
Anar al contingut