Fals suflé de cacau

INGREDIENTS

  • 343 g de beguda de civada Yosoy

    105 g de pasta de cacau o rajola de xocolata 100% cacau

    1,5 g de lecitina granulada

    225 g d'aquafaba (líquid gelatinós de bullir cigrons)

    75 g de sucre de coco

PREPARACIÓ

  1. Sobre una safata preparem 6 ramekins de ceràmica de 9 cm de diàmetre i 5 cm d'alt i col·loquem una tira d'acetat enganxada amb cinta adhesiva al voltant dels recipients, de manera que sobresurti 1,5 cm per dalt.
  2. Escalfem la beguda de civada a 30 °C i la pasta de cacau a 45 °C.
  3. Barregem la beguda de civada, la pasta de cacau i la lecitina i emulsionem intensament amb un túrmix fins aconseguir que l'aigua i el greix quedin units de manera uniforme.
  4. Escalfem l'aquafaba a 40 °C i muntem amb la batedora a velocitat mitjana-alta durant 10 minuts. Hi afegim la meitat del sucre de coco i ho muntem durant uns 2 minuts més. Afegim l'altra meitat del sucre i ho muntem 2 minuts més.
  5. Comprovem que la barreja de pasta de cacau és a 30 °C (si no, l'escalfem) i l'afegim a la batedora a baixa velocitat. Acabem de barrejar suaument a mà amb una espàtula.
  6. Dosifiquem la barreja a dins dels ramekins fins a la vora de l'acetat i ho refredem a la nevera durant un mínim de 4 hores. Ho posem al congelador durant 30 minuts. Traiem la tira d'acetat i reservem a la nevera fins al moment de servir.
  7. Abans de servir, ho decorem amb cacau en pols.
Anar al contingut