Anar a la navegació principal

Dahi Papdi, amanida de tomàquet i iogurt

imatge
  • Programa: Tot es mou
  • Cuiner: Ivan Surinder
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts

INGREDIENTS

  • Tomàquet "cherry" (si no, pot ser Monterosa)

    Iogurt grec

    Comí

    Pebre

    Alfàbrega

    Menta

    Cibulet

    Oli d'oliva

    Melmelada de tamarinde (o una fruita dolça)

    Cúrcuma

    Anacards salats

    Teules de farina de cigró

    Sèsam torrat

     

PREPARACIÓ

Fem una petita creu a la base del tomàquet i els escaldem uns 30 segons en aigua bullint. A continuació els posem en un bol amb gel. Amb això els podrem pelar millor.

Posem una paella al foc i hi aboquem el comí per torrar-lo una mica. L'esmicolem.

Posem el iogurt en un bol i hi aboquem el comí torrat i esmicolat. Li tirem un pols de sal i una mica de cibulet tallat. Ho barregem.

Pelem els tomàquets, els tallem en trosos petits i els salpebrem. Els deixem reposar una mica.

Preparem la salsa d'herbes. En un pot hi posem el cibulet tallat, l'alfàbrega, la menta, oli d'oliva i una mica d'aigua. Ho triturem amb una batedora.

Per emplatar l'amanida hi posem el iogurt a la base del bol i una mica de melmelada de tamarinde per sobre. Hi posem els tomàquets, les teules de cigró i uns anacards salats. Hi posem una mica de cúrcuma i ho acabem amb la salsa de menta que hem preparat.

 

 

Anar al contingut