Crema freda de cogombre

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas i Laura Rosel
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    El cogombre és una hortalissa rica en fibra, especialment si ens la mengem amb la pell, de moderat contingut en vitamines C, A i E. En canvi, és ric en minerals, especialment en potassi.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

    1 cogombre gros

    1 alvocat

    60 g d'oli d'oliva

    sal

    pebre

    1 raig de vinagre d'arròs

    gingebre

    1 manat de fulles de menta

    1 manat de fulles d'alfàbrega

    80 g de mató

PREPARACIÓ

  1. Preparem un pot amb aigua bullint i un bol amb aigua i gel.
  2. Desfullem 1 manat de menta i un altre d'alfàbrega.
  3. Passem les herbes per l'aigua bullint i ho refredem en el bol amb gel.
  4. Posem les fulles en el got americà amb aigua mineral freda i ho triturem. Colem i reservem la clorofil·la.
  5. Pelem un alvocat, en traiem el pinyol i el tallem. L'afegim al got americà.
  6. Pelem i tallem 2 cogombres i els afegim al got americà.
  7. Afegim al got americà 60 g d'oli OVE, sal, pebre negre, un raig de vinagre d'arròs, gingebre ratllat i la clorofil·la reservada. Ho triturem.
  8. Omplim quatre bols amb la crema i hi afegim 80 g de mató trencat per sobre, un raig d'oli OVE,  pebre i  unes fulles d'alfàbrega.
Anar al contingut