Crema de cogombre

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Gessamí Caramés
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Més d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    En comparació amb altres hortalisses, el cogombre és molt pobre en calories degut al seu baix contingut en hidrats de carboni i la seva riquesa en aigua. Igual que la resta, el cogombre és font de fibra.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 100 g fulles espinacs  

    3 cogombres 

    2 alvocats 

    Menta  

    1 cullerada de mascarpone  

    Anacards  

    1 llimona  

    Gingebre 

    1 gra d'all 

    Oli OVE 

    Sal 

    Pebre 

PREPARACIÓ

  1. Pelem 3 cogombres i els confitem junt amb un gra d'all al forn ben coberts d'oli. Els hi deixarem 45 minuts a 80º.  
  2. Quan ja estan confitats els tallem longitudinalment i els traiem les llavors. 
  3. En un bol hi posem 100 g de fulles d'espinacs i un grapat de fulles menta. Hi afegim sal i les morfim perquè deixen anar el suc. 
  4. Hi afegim unes gotes de llimona per sobre. 
  5. En un got batedor hi posem l'all confitat pelat, els cogombres escorreguts, les fulles morfides, 1 cullerada de mascarpone, 2 alvocats pelats, pebre, gingebre ratllat, 60 ml d'oli OVE. Si ens queda molt espès hi podem afegir un raig d'aigua. Turbinem. 
  6. Trenquem un grapat d'anacards al morter.  
  7. Posem la crema en un plat amb els anacards per sobre, un raig d'oli OVE, fulles de menta i pebre. 
Anar al contingut