Beguda d'api i poma

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegana
  • Informació nutricional
    -Obre

    L'api és una hortalissa molt lleugera, de gust amarg i fort, que aporta molta aigua, fibra, i vitamines i minerals antioxidants.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 300 ml aigua 

    50 g d'espinacs frescos 

    2 troncs d'api  

    2 pomes Granny Smith 

    Gingebre fresc 

    1 llimona 

    Mig cogombre holandès 

PREPARACIÓ

  1. Pelem i tallem a bresa 2 branques d'api. Aboquem al got del batedor americà. 
  2. Tallem a daus grossos i afegim al got 2 pomes granny smith conservant-ne la pell. 
  3. Tallem també a daus grossos mig cogombre holandès amb pell. L'afegim al got. 
  4. Espremem al got amb les verdures i fruites, el suc d'1 llimona. 
  5. Pelem i afegim al got americà 1 dit de gingebre fresc. 
  6. Aboquem al got 50 g d'espinacs frescos i 300 ml d'aigua. 
  7. Tapem i turbinem fins a tenir textura de suc. Si feu aquesta beguda amb la batedora de braç, tritureu primer els espinacs, la poma i l'aigua. Un cop triturat, afegiu la resta d'ingredients. 
  8. Colem la beguda i la servim acompanyada d'una branca d'api. 
Anar al contingut