Cirerols al forn

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els tomàquets aporten licopè, un nutrient amb efecte antioxidant que es potencia quan es cuina, com en el cas de la receptaAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 500 g de cirerols 

    4 grans d'all 

    4 grans d'all negre  

    1 mozzarella 

    Farigola fresca 

    Farigola seca 

    Julivert 

    Cibulet 

    Orenga seca 

    Oli OVE 

    Sal  

    Pebre 

PREPARACIÓ

  1. Barregem les herbes aromàtiques. Posem en un bol les fulles d'una branca de farigola fresca, orenga fresca, sàlvia fresca, romaní fresc, sal i pebre. Ho remenem tot.
  2. Afegim al bol 500 g de cirerols nets i un raig generós d'oli OVE. Ho remenem perquè s'integri.
  3. Pelem 4 grans d'all i els ratllem al mateix bol dels tomàquets.
  4. Pelem i tallem 4 grans d'all negre i els afegim al mateix bol.
  5. Deixem escórrer una mozzarella fresca (si cal, la podem eixugar amb un drap sec i net). Tallem la mozzarella a trossets, mida mossegada. Els afegim al bol dels tomàquets i ho integrem.
  6. Repartim el contingut del bol en 4 safates individuals.
  7. Ho enfornem 10 minuts a 200º
  8. Ho emplatem. Es pot menjar acabat de fer o temperat.
Anar al contingut