Cirerols al forn
INGREDIENTS
500 g de cirerols
4 grans d'all
4 grans d'all negre
1 mozzarella
Farigola fresca
Farigola seca
Julivert
Cibulet
Orenga seca
Oli OVE
Sal
Pebre
PREPARACIÓ
- Barregem les herbes aromàtiques. Posem en un bol les fulles d'una branca de farigola fresca, orenga fresca, sàlvia fresca, romaní fresc, sal i pebre. Ho remenem tot.
- Afegim al bol 500 g de cirerols nets i un raig generós d'oli OVE. Ho remenem perquè s'integri.
- Pelem 4 grans d'all i els ratllem al mateix bol dels tomàquets.
- Pelem i tallem 4 grans d'all negre i els afegim al mateix bol.
- Deixem escórrer una mozzarella fresca (si cal, la podem eixugar amb un drap sec i net). Tallem la mozzarella a trossets, mida mossegada. Els afegim al bol dels tomàquets i ho integrem.
- Repartim el contingut del bol en 4 safates individuals.
- Ho enfornem 10 minuts a 200º
- Ho emplatem. Es pot menjar acabat de fer o temperat.