Broqueta de porc i pinya

  • Cuina: Arnau Paris
  • Dificultat: Baixa
  • Informació nutricional
    -Obre

    Incloure fruita en les preparacions és interessant per arribar als requisits diaris necessaris: de dues a tres racions de fruita cada dia.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 180 g de filet de porc

    1 rodella de pinya natural

    1 llimona

    1/2 dit de gingebre fresc pelat

    Mel de flors

    Canyella molta

    Porradell

    Sal de Maldon

    Oli

    Pebre negre

PREPARACIÓ

  1. Ratllem en un bol mitjà mig dit de gingebre fresc pelat.
  2. Afegim en un bol una culleradeta de canyella molta i dues cullerades de mel de flors.
  3. Espremem mitja llimona per obtenir-ne el suc i ho barregem bé al bol.
  4. Tallem a daus 180 g de filet de porc i els afegim al bol marinat. Un cop fet ho reservem.
  5. Mentre deixem una paella al foc escalfant-se, agafem una rodella de pinya i hi fem sis trossos. Ho reservem en un plat.
  6. Muntem cada broqueta combinant un dau de porc marinat, un dau de pinya, un altre dau de porc marinat, un altre dau de pinya i ho tanquem amb un últim dau de porc.
  7. Quan tinguem les tres broquetes fetes, les marquem a la paella.
  8. Abans de retirar-les del foc, quan veiem que les broquetes estan gairebé fetes, hi aboquem per sobre el suc del marinat.
  9. Mentre s'acaben de fer, aprofitem per picar una mica de porradell i el reservem en un plat.
  10. En el moment que veiem que les broquetes estan fetes, les enretirem del foc i ho emplatem. Afegim sobre les tres broquetes salsa per sobre, unes voltes de pebre, sal en escates i porradell picat.
Anar al contingut