Barretes energètiques

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Gessamí Caramés
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La xocolata és un aliment energètic, que si es pren amb moderació i preferiblement amb alt percentatge en cacau com en la recepta, té propietats estimulants i antioxidants.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

    150 g de barreja de fruits secs crus:

    nous

    anacards

    festucs

    ametlles

    150 g de flocs de civada

    100 g de xocolata 72% 

    50 g de soja texturitzada  

    5 cullerades soperes de mel  

    3 cullerades d'oli de coco

     

PREPARACIÓ

  1. Piquem els fruits secs junts i els guardem en un bol.
  2. Piquem la soja i la civada. Ho afegim al bol dels fruits secs.
  3. Posem 3 cullerades d'oli de coco en una paella. Un cop fos, hi afegim el contingut del bol, tot remenant-ho fins que aconseguim una barreja homogènia.
  4. Quan comenci a granular-se, hi afegim la mel en tres vegades, per afavorir que s'aglutini tot bé.
  5. Untem una safata amb oli de coco. Ens ajudarà a fixar el paper film que hi hem de posar per cobrir el fons del motlle. Posem la barreja al damunt, l'aplanem bé i l'acabem de tapar amb paper film. Hi posem una altra safata damunt, juntament amb un pes, perquè hi faci pressió. Quan estigui a temperatura ambient, ho deixem refredar dues hores a la nevera. Un cop freda, la tallarem en barretes.
  6. Fonem la xocolata a bocins, al bany maria.
  7. Pintem les barretes amb filets de xocolata fosa i les deixem refredar.
Anar al contingut