Bacallà amb maionesa d'all negre

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    El bacallà és un peix blanc i, com a tal, les recomanacions apunten a menjar-ne entre tres i quatre vegades a la setmana.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 800 g llom de bacallà dessalat

    10 grans d'all negre

    4 ous

    1 llima

    Sal

    Farina

    Cibulet

    Oli OVE

PREPARACIÓ

  1. Muntem 3 ous amb varetes fins que s'inflin.
  2. Arrebossem els lloms de bacallà, ja dessalat i sense pell, primer per farina i seguidament pels ous.
  3. Els fregim en oli calent i abundant.
  4. Posem, en un got batedor, 1 ou, oli OVE, suc de llima, 10 grans d'all negre i un polsim de sal. Ho emulsionem fins que tinguem la maionesa feta.
  5. Emplatem el bacallà arrebossat, amb una mica de cibulet que tallarem ben menut, i l'acompanyarem d'aquesta maionesa.
Anar al contingut