Amanida de col, pernil, mostassa i mandarines

INGREDIENTS

  • Mitja col

    2 mandarines

    Un grapat de nous

    100 g de pernil curat, tallat a tires

    100 ml d'oli d'oliva

    Una cullerada sopera de mostassa en gra

PREPARACIÓ

  1. Retirem les fulles externes de la col. La tallem a làmines fines i l'escaldem, en aigua bullent, durant trenta segons. Només ha de perdre la cruor.
  2. Refresquem la col en aigua i gel, i l'escorrem.
  3. Barregem la mostassa amb l'oli.
  4. Pelem la mandarina i en tallem menuda la pell per afegir-la a l'oli de mostassa.
  5. Amanim la col amb l'oli de mostassa i hi barregem les nous picades.
  6. Tallem la mandarina per traure'n la pell dels grills.
  7. A la base del plat posem la col amanida amb l'oli de mostassa i mandarina. A sobre posem el pernil, les nous i acabem amb uns grills de mandarina.
Anar al contingut