Truita d'espigalls

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els ous són una excel·lent font de proteïnes d'alta qualitat, ja que tenen tots els aminoàcids essencials que l'organisme necessita, se'n poden menjar de 5 a 7 per setmana.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Un manat d'espigalls 

    70 ml de nata 

    6 ous 

    3 tomàquets de penjar 

    Pa de pagès  

    Sal 

    Pebre blanc 

    Oli OVE 

PREPARACIÓ

  1. Escaldem uns segons un manat d'espigalls ja polits de troncs i fibres en un pot d'aigua bullent amb sal. De seguida els traiem i els fiquem a dins d'un bol d'aigua amb gel per tallar la cocció.  
  2. Batem 6 ous en un bol.  
  3. Un cop batuts, hi afegim 70 ml de nata, sal i pebre blanc. Batem. 
  4. Tallem els espigalls ja eixuts i els afegim a la barreja. 
  5. Posem una paella al foc i quan ja sigui calenta, hi afegim el contingut del bol. Fem la truita de banda i banda. 
  6. Emplatem acompanyant la truita d'una torrada de pagès amb tomàquet i oli. 
Anar al contingut