Coleslaw

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    Aquesta recepta és molt rica en fibra i en nutrients, gràcies al gran contingut de vegetals, imprescindibles per a la salut.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1/2 col d'hivern

    2 pastanagues

    1 ceba de Figueres

    1 llimona

    16 nous

    1 ou

    Mostassa de Dijon

    Salsa Perrins

    Coriandre

    Oli d'oliva verge extra

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Tallem la col i la ceba, a una juliana molt fina. 
  2. Ratllem les pastanagues.  
  3. Fem una maionesa posant, en un got batedor, un ou, un polsim de sal i unes gotes de llimona. Hi aboquem oli d'oliva verge extra, fins que cobreixi l'ou dos dits per sobre. L'emulsionem i l'afegim al bol, on haurem posat tots els vegetals tallats. Ho integrem bé. 
  4. Hi afegim salsa Perrins, suc de llimona i mostassa al vostre gust.
  5. L'emplatem amb unes nous i una mica de coriandre per damunt. 

 

Anar al contingut