Els consells de Carme Ruscalleda

A "Tot es mou", la xef respon els dubte dels usuaris i dona un munt de bons consells per a la cuina.

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3
Tot es mou

Les carxofes al detall, amb Carme Ruscalleda

Aquesta tarda, Carme Ruscalleda ens ha parlat d'un producte que ara mateix tenim en tota la seva esplendor i del qual és molt fan: les carxofes, que són molt gurmets i depuratives. La xef ens ha explicat què hem de fer perquè les carxofes no es posin negres quan les tallem; quantes capes se n'han de treure; quin tipus d'elaboracions permeten; com identifiquem que són bones; quina és la tècnica per arrebossar-les bé; i si realment són tan depuratives com diuen. A més a més, la cuinera ens ha explicat com fer receptes ben senzilles, com ara carxofes al microones o sopa "oliaigo".

TEMES:
Consells de cuina

VÍDEOS DE LA COL·LECCIÓ

Flexta esquerra
Flexta dreta
Anar al contingut