Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3
Tot es mou

Cuina d'aprofitament: com donar una segona vida a les sobres dels àpats nadalencs

La xef Carme Ruscalleda ha estat avui al "Tot es mou" per explicar-nos algunes idees per aprofitar les sobres dels àpats nadalencs. Ens ha proposat productes bàsics, saludables i econòmics que ens ajudaran a tenir una alimentació variada i a transformar el que ens queda a la nevera. Sobre la carn d'olla de l'escudella de Nadal, ha proposat guardar-la a la nevera per menjar-nos-la un altre dia passada per la paella o convertir-la en unes croquetes exquisides o en una terrina. Sobre la carn de rostit, proposa fer una lassanya amb vegetals. A més, també ens ha proposat una sèrie de plats per gaudir-los en família a base d'embotits, talls freds i llegums.

TEMES:
Consells de cuinaNadal
Anar al contingut