Els consells de Carme Ruscalleda

A "Tot es mou", la xef respon els dubte dels usuaris i dona un munt de bons consells per a la cuina.

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3
Tot es mou

Els secrets de la pasta, amb Carme Ruscalleda

Aquesta tarda, la xef Carme Ruscalleda ens ha parlat d'un dels aliments més antics de la humanitat, i que agrada a gairebé tothom: la pasta. És un producte molt nutritiu i molt versàtil, perquè combina amb una gran llista de productes vegetals, de mar o de corral.
Hem parlat amb ella per saber si el temps de cocció és clau per no espifiar-la, quines salses italianes destacaria, quines diferències hi ha entre la pasta fresca o de pasta seca, i entre la integral i la blanca i amb què estan fetes les pastes de colors.
També li hem preguntat si cal tirar aigua freda a la pasta per refredar-la i quan se solen consumir els galets.

TEMES:
Consells de cuina

VÍDEOS DE LA COL·LECCIÓ

Flexta esquerra
Flexta dreta
Anar al contingut