Cuines amb Marc Ribas
Receptes amb poma: el sabor refrescant i versàtil d'aquesta fruita en plats i postres sorprenents
La poma no és una fruita amb massa glamur però, en canvi, és una de les més versàtils. Es pot menjar sola, a mossegades però també queda perfecta en una amanida, en un guisat o en unes postres de festa
Cuines amb Marc Ribas
Ja és temporada d'espàrrecs: receptes per als addictes
Cuines amb Marc Ribas
Maioneses a les quals no podràs dir que no
Cuines amb Marc Ribas
Receptes de calçots més enllà de les calçotades
Cuines amb Marc Ribas
Mones de Pasqua casolanes amb receptes de xef
Cuines amb Marc Ribas
Has dit "truita de patates"? Receptes que no fallen
Cuines amb Marc Ribas
Els pèsols: receptes i consells per cuinar aquest llegum
Cuines amb Marc Ribas
Bunyols salats: no cal esperar a les postres per menjar-ne
Cuines amb Marc Ribas
El bacallà: a la llauna, amb samfaina, en bunyols o com tu vulguis
Cuines amb Marc Ribas