Els consells de Carme Ruscalleda

A "Tot es mou", la xef respon els dubte dels usuaris i dona un munt de bons consells per a la cuina.

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3
Tot es mou

"Quins ous!", amb Carme Ruscalleda

Aquesta tarda la Carme Ruscalleda ens ha parlat d'un producte que, d'una manera o altra, agrada a tothom: els ous. És un producte relativament econòmic, molt nutritiu, cremós, agraït, i combina amb molts altres productes. A la cuina es fa servir en moltes elaboracions: truites, maioneses, bescuits, coques, galetes, farcits, pilotes o pasta fresca. L'experta ens ha explicat on s'han de guardar, si s'han de rentar i què volen dir els números impresos a la closca. També ens ha explicat com es fan un ou dur i uns ous ferrats. Finalment, també ha parlat de les característiques i el preu dels ous blancs i rossos, de guatlla, d'estruç, d'oca, d'ànec i de gallines periques.

VÍDEOS DE LA COL·LECCIÓ

Flexta esquerra
Flexta dreta
Anar al contingut