Els consells de Carme Ruscalleda

A "Tot es mou", la xef respon els dubte dels usuaris i dona un munt de bons consells per a la cuina.

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3
Tot es mou

Els secrets de la patata, amb Carme Ruscalleda

Aquesta tarda, a "Tot es mou", la xef Carme Ruscalleda ens ha parlat de les peculiaritats d'un producte que no pot faltar en cap cuina: la patata. L'experta ens ha explicat on s'han de guardar les patates, quines varietats hi ha, quin tipus és més adequat per fregir, com podem evitar que les patates fregides quedin farinoses, quins secrets hi ha per bullir bé una patata, quines varietats aguanten bé diverses elaboracions, en quines receptes són les autèntiques protagonistes, amb quina varietat i quins passos cal seguir per fer una bona parmentier, per a quines elaboracions funciona bé la varietat violeta i quina varietat hauríem de fer servir per elaborar nyoquis.

TEMES:
Consells de cuina

VÍDEOS DE LA COL·LECCIÓ

Flexta esquerra
Flexta dreta
Anar al contingut