"Cuerdas"
"Cuerdas"

Comença el rodatge de la pel·lícula "Cordes", amb la participació de TV3

Ha començat a València el rodatge de "Cordes", el film dirigit per José Luis Montesinos i protagonitzat per Paula del Río i Miguel Ángel Jenner. Aquesta pel·lícula és una producció de Bastian Films, Gaia Auidiovisuals i Subete al Tren AIE, amb la participació de TV3

"Cordes", un thriller claustrofòbic, s'ha començat a rodar a València, on es gravarà entre el gener i el febrer. El film està dirigit per José Luis Montesinos, que afronta el seu primer llargmetratge després d'haver guanyat el Premi Gaudí i el Premi Goya pel curtmetratge "El corredor".

La pel·lícula està protagonitzada per Paula del Río i Miguel Ángel Jenner. És una producció de Bastian Films, Gaia Audiovisuals i Subete al tren AIE, en coproducció amb Numintec, que compta amb la col·laboració de l'Institut de la Cinematografia i de les Arts Audiovisuals (ICAA), l'Institut Valencià de Cultura (IVAC) i la participació de TV3.


Sinopsi

Un desgraciat accident deixa incomunicada l'Elena, una jove tetraplègica, en una masia al camp. Allà només hi ha l'Athos, un gos especialment ensinistrat per ajudar-la. Però el que hauria de ser el seu millor amic ha contret una malaltia estranya i es converteix en el seu pitjor enemic.


tv3.cat/ficcioicinema

Anar al contingut