Nou reconeixement

"Polseres vermelles", Premi Nacional de Comunicació 2011

La sèrie de TV3 i Filmax, que arribarà a la cadena nord-americana ABC amb Steven Spielberg, ha estat reconeguda com la millor producció en la categoria de televisió. Manel Fuentes ha rebut el guardó en la de ràdio per la seva trajectòria i la tasca al capdavant d'"El matí de Catalunya Ràdio".

"Polseres vermelles", la sèrie produïda per TV3 i Filmax, ha estat guardonada pel jurat de la dotzena edició dels Premis Nacionals de Comunicació com a millor programa en la categoria de televisió.

En la categoria de ràdio el guardó ha estat per a Manel Fuentes, per la seva trajectòria professional i la tasca al capdavant del programa "El Matí de Catalunya Ràdio".

Els premis també han reconegut el diari "La Vanguardia", en la categoria de premsa, per l'edició en català; i la Federació de Ràdios Locals, en la categoria de comunicació de proximitat, per la feina d'impuls de la comunicació radiofònica local.

L'acte de lliurament dels premis se celebrarà al palau de la Generalitat el 22 de desembre, a les 19.00, i serà presidit pel secretari general de la Presidència, Francesc Homs. També hi intervindran el secretari de Comunicació, Josep Martí, i el director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Carles Flamerich.

Anar al contingut