DE LLIBRES

"La velocidad de la luz", amb Javier Cercas, dimarts a "De llibres"

L'escriptor Javier Cercas serà el convidat d'aquest dimarts a "De llibres". Amb ell parlarem de la seva última novel·la, publicada ara fa poc més de mig any.

Aquest dimarts "De llibres" ha convidat l'escriptor Javier Cercas per analitzar a fons la seva última novel·la, "La velocidad de la luz".

Apareguda ara fa poc més de mig any, i amb el repte de superar l'èxit de "Soldados de Salamina", aquesta obra ens parla, precisament, de l'èxit i del fracàs. De l'èxit d'un autor que aconsegueix triomfar amb una novel·la sobre la guerra, però que el porta al fracàs personal.

En el decurs del programa es parlarà dels elements biogràfics, de ficció i de reflexió que genera la novel·la, així com del que significa per a un autor publicar una nova obra després del gran ressò que va obtenir "Soldados de Salamina".

A més de participar en la tertúlia amb Vicenç Villatoro, Natza Farré i la crítica literària i col·laboradora del programa, Eva Comas, Cercas també respondrà les inquietuds que ha generat "La velocidad de la luz" entre els lectors presents al plató del "De llibres".
Anar al contingut