CLUB SUPER3

"Jacob Dos-Dos", la nova sèrie del "Club Super3"

Aquest divendres, el "Club Super3" estrena "Jacob Dos-Dos". Una sèrie d'animació que ens descobreix els rodamons, els veïns misteriosos, mestres traïdors i un noi amb molt d'esperit.

Basada en els encantadors i irreverents llibres del reconegut escriptor Mordecai Richler, "Jacob Dos-Dos" és una sèrie d'animació amb estil que ens descobreix els rodamons, els espies internacionals que viuen de manera despreocupada, els veïns misteriosos, el fastigós menjar de la cafeteria, mestres traïdors i un noi amb molt d'esperit. En Jacob és el petit de cinc germans i duu el sobrenom de "Dos-Dos" perquè sovint ha de repetir les coses dues vegades perquè l'escoltin! Té vuit anys i tot i ser massa menut per la seva edat, en Jacob té un gran cor i el mou la necessitat d'ajudar els altres. En "Jacob Dos-Dos" ens descobreix el misteriós i de vegades irreal món dels adults. Massa bo per ser real? No, dues vegades bo.

L'acció té lloc a Mont-real, al Quebec, on la família d'en Jacob s'acaba de traslladar. Les seves característiques, l'arquitectura, la disposició geogràfica, els turons, les vistes, la multiculturalitat, la moda i la devoció fanàtica per l'hoquei la converteixen en l'escenari ideal per a les sorprenents aventures d'en Jacob.
Anar al contingut