Lliga de Campions

El Barça-Inter, a TV3

El partit de tornada de la semifinal de la Champions tindrà una àmplia cobertura per TV3, on ocuparà bona part de la franja del vespre i de la nit.

Des de les 19.15 i fins a les 00.00, i al llarg, com a mínim, de cinc hores, la graella de TV3 estarà dedicada de manera ininterrompuda al partit.

La transmissió del matx des del Camp Nou començarà a les 20.45 i anirà a càrrec de Bernat Soler, amb els comentaris tècnics de "Pichi" Alonso i les entrevistes de Josep Maria Puig i Jordi Grau.

Però l'espai dedicat a l'eliminatòria, que modificarà l'horari habitual del "Telenotícies vespre", començarà a les 19.15, amb una edició prèvia del programa "Zona Champions", amb la presentació de Xavier Valls, i en què s'informarà de totes les novetats d'última hora de tots dos equips i de l'ambient a l'estadi. Després del partit, i fins a la mitjanit, "Zona Champions" tornarà amb anàlisis del joc, declaracions dels protagonistes i opinions dels assistents.

I si el Barça passa a la final de Madrid, el temps d'emissió s'allargarà una hora més, fins a la 01.00, amb un programa especial que s'anomenarà "Sí, sí, sí, anem cap a Madrid". Amb la presentació de Lluís Canut, el plató estarà ocupat per desenes de socis del club que hi diran la seva. En aquest programa, es donaran tots els detalls de com s'organitzarà la final del Bernabéu.

El partit també es podrà veure en alta definició a TV3 HD.
Anar al contingut