CONCERT EN DIRECTE

El 33 retransmet dijous el concert "Amic, amat" de Maria del Mar Bonet

El 33 retransmet en directe el concert que la cantant mallorquina ofereix dijous al Teatre Grec de Barcelona amb la col·laboració de la Sham Ensemble de Damasc i la Coral Cantiga.

Maria del Mar Bonet presenta dijous al Teatre Grec de Barcelona l'espectacle "Amic, Amat", una fusió entre la mística amorosa de la poesia de Ramon Llull i la música dels països àrabs. El concert, inclòs en la programació del Fòrum-Grec, comptarà amb la participació dels músics de la Cham Ensemble de Damasc, vinguda expressament de Síria, i de la Coral Cantiga.

El concert integrarà sis temes, la majoria dels quals sobre textos de Ramon Llull i de Jacint Verdaguer, que Bonet interpretarà amb la Coral Cantiga, que dirigeix Josep Prats. Dos temes d'aquests ens arriben de la mà del productor de l'espectacle, Luis Delgado, i, a més, s'incorporen dues cançons àrabs que la cantant interpretarà amb la col·laboració de la Cham Ensemble de Damasc.

Els temes d'aquest concert formaran part del proper disc de la cantant, que inclourà els seus últims recitals. A partir d'aquest espectacle, que el 33 emetrà dijous a les 22.00 en directe, Maria del Mar Bonet vol constatar que "Amic, Amat" continua sent un pont de diàlegs entre dues cultures que la Mediterrània agermana.
Anar al contingut