Experiències viscudes a 8.000 metres

"72 dies al límit", les vivències de Sergi Mingote

El documental homenatja l'alpinista que va perdre la vida en la seva última aventura partir d'un recull d'experiències viscudes durant l'ascensió als tres vuitmils: el K2, el Broad Peak i el Manaslu, que va coronar durant l'estiu del 2018 sense oxigen artificial

El documental mostra imatges espectaculars, gravades pel mateix Sergi Mingote, en què es mostra el que significa el dia a dia d'una expedició de tantes setmanes i a tanta altura, amb unes condicions atmosfèriques adverses.

Moments en què els alpinistes es perden durant hores, parets que semblen impossibles d'escalar i congelacions als dits dels peus. Però, també, la inexplicable sensació de felicitat un cop fet el cim després de tant esforç i tantes hores al darrere.

Una imatge de Sergi Mingote al documental 'K2+Broad Peak+Manaslu, 72 dies al límit'
Una imatge de Sergi Mingote al documental "72 dies al límit"

El juliol del 2018, Sergi Mingote va pujar el Broad Peak i el K2, i el 25 de setembre, el Manaslu, el seu setè cim de més de 8.000 metres. Aquestes tres ascensions es van incloure dins del projecte "3x2x8000 Solidary Project", que consistia a fer sis vuitmils en 365 dies sense l'ajuda d'oxigen artificial, fet que va significar un nou rècord Guinness.

ARXIVAT A:
Sergi Mingote
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut