Dissabte, a les 21.55, al 33

"Youth", un documental sobre l'experiència teatral d'un grup d'adolescents, al 33

Dissabte 2 de febrer, a les 21.55, el 33 emet un documental sobre la realitat de 15 joves que formen part d'un projecte teatral

"Youth" fa un seguiment de la preparació de l'espectacle Youth#4, concebut i dirigit pel director francès Didier Ruiz i que dona veu a un grup de joves entre 15 i 18 anys, procedents de diversos indrets de Catalunya, en una experiència teatral sobre la identitat, els desitjos i les pors. Es tracta d'una ficció molt real sobre els joves d'avui en dia, que els ha servit com a experiència alliberadora en molts sentits.

Amb una llarga trajectòria de treball amb adolescents, Didier Ruiz, de la Compaigne des Homes, ha emprès aquest projecte amb la voluntat d'estimular un espai d'expressió del que senten els joves participants. La seva metodologia permet a cadascú descobrir o redescobrir el seu cos, ser sensible amb ell, obrir-se al dels altres i a l'espai que l'envolta per adquirir la confiança necessària i poder usar una paraula d'una manera espontània i lliure.

L'espectacle, una producció de l'Obra Social "la Caixa" i el Teatre Nacional de Catalunya, es va representar al TNC el desembre del 2018, i que ara mostrarà Televisió de Catalunya amb aquest documental.

Anar al contingut