Josep Maria Mainat.
Josep Maria Mainat.
DIMARTS, A LES 23.00

"Vivim massa enganxats al mòbil? Diversió o addicció?", a "Revolució 4.0"

Dimarts, 19 de novembre, a les 23.00, "Revolució 4.0", amb Xantal Llavina, emet el capítol "Vivim massa enganxats al mòbil? Diversió o addicció?", que analitzarà l'entreteniment del futur amb el productor Josep Maria Mainat i l'actriu Júlia Creus.

Els videojocs mouen 100.000 milions de dòlars. Es veuen cada dia 1.000 milions d'hores de vídeos a YouTube. Spotify té 200 milions d'usuaris. Netflix, més de 150 milions. Diuen que el 2021, al món hi haurà 2.000 milions de persones que seguiran els esports virtuals.

El dimarts 19 de novembre, a les 23.00, el programa "Revolució 4.0", amb Xantal Llavina parlarà d'oci i entreteniment digital i es preguntarà si les persones només se saben entretenir amb el mòbil i la tauleta, si s'han de promoure entre els joves altres formes de divertir-se que no siguin els videojocs i els vídeos de YouTube, o si per Instagram es lliga tant com diuen. Entre els convidats, hi haurà experts que pensen en l'entreteniment del futur, com Josep Maria Mainat, productor i creador de formats televisius; l'actriu Júlia Creus, i els emprenedors digitals Simon Lee,  fundador de Game BCN;  Nacho Sala, fundador  d'Atrápalo, i Tinet Rubira, director de Gestmusic Endemol. Completaran l'àgora Gina Tost, periodista especialista en videojocs del programa "Generació digital", d'iCat; Bernat Soler, periodista esportiu de "La TdT" de Catalunya Ràdio; Juliana Canet, del programa "Adolescents iCat", d'iCat, o Uri Bonet, bateria del grup Love of Lesbian, entre d'altres.

"Revolució 4.0" es el programa d'emprenedors i transformació digital que dirigeix i presenta la periodista Xantal Llavina a Catalunya Ràdio des del febrer del 2017. La versió televisiva és un debat innovador i trencador, en què, d'una manera divulgadora i entretinguda, es mostren històries del millor talent emprenedor i digital del país. L'eix principal del programa és un convidat mediàtic que connecta la seva història amb una "Àgora" amb catorze experts i emprenedors.

"Revolució 4.0" s'emet a TV3 els dimarts, a les 23.00, i a Catalunya Ràdio els diumenges, de 23 a 00 h. 

 

catradio.cat/revolucio4

facebook.com/revolucio4

twitter.com/revolucio4

 

Anar al contingut