DIUMENGE, A LES 23.40

"Una bona dosi de nostàlgia", a "El celobert"

Diumenge, 19 de maig, a les 23.40, "El celobert", amb Lluís Gavaldà, emet el capítol "Una bona dosi de nostàlgia", sobre el rebost inesgotable de material per farcir cançons que esdevenen tan intemporals com aquell paradís que retraten.

La nostàlgia és com menjar calçots: amb mesura, deixen un gust dolç, però si se'n fa un ús excessiu, el més probable és que tot acabi amb un bon mal de panxa. I, tanmateix, costa no deixar-se encisar per l'encant dels millors moments de la infantesa, el primer amor o el primer cop que vam transgredir les normes, aquella època on, com deia el poeta, tot estava per fer i tot era possible... i rememorar-los.

No és d'estranyar, doncs, que la nostàlgia sigui un rebost inesgotable de material per farcir cançons que esdevenen tan intemporals com aquell paradís que retraten. Diumenge, 19 de maig, a les 23.40, Lluís Gavaldà en parlarà a "El celobert" amb la dibuixant i ninotaire Pilarín Bayés.

Pavvla, nom artístic de la cantant i actriu de Sant Cugat del Vallès Paula Jornet, serà l'artista encarregada de fer la versió d'una de les cançons més destacades que han sonat en el programa, en aquest cas, "Castle On The Hill", d'Ed Sheeran. El tema integrarà la llista a la playlist del programa, juntament amb 11 cançons més.

"El celobert" és un programa de música que parteix d'una idea original de Lluís Gavaldà per a l'emissora iCat, canal de cultura i música de Catalunya Ràdio on se n'han fet més de 800 programes, que parla de cançons i que deixa, sobretot, que siguin les cançons les que parlin. Lluís Gavaldà n'explica l'argument, el context en què van ser concebudes i la personalitat de l'artista que les va crear, d'una manera desenfadada, planera i apta per a tots els públics, des del melòman empedreït fins a l'oient ocasional.

"El celobert" s'emet a TV3 els diumenges, a les 23.40, i a iCat, de dilluns a divendres, a les 20.00.

 

catradio/elcelobert

facebook/elcelobert

twitter/elcelobert

instagram/elcelobert

 

Anar al contingut