Paula Molés presenta "Un restaurant caníbal a Berlin"
Paula Molés presenta "Un restaurant caníbal a Berlin"
DIUMENGE, A LES 13.05

"Un restaurant caníbal a Berlín" visita l'obrador del guanyador del World Chocolate Masters 2022, Lluc Crusellas 

Aquest diumenge, 9 d'abril, a les 13.05, "Un restaurant caníbal a Berlín", amb Paula Molés, visita l'obrador de Lluc Crusellas, considerat el millor xocolater del món després de guanyar el World Chocolate Masters 2022, per parlar de mones de Pasqua i també de com va preparar-se per aconseguir el prestigiós campionat a París

"Un restaurant caníbal a Berlín"  viatja, aquest diumenge, fins a Vic per visitar l'obrador de Lluc Crusellas, millor xocolater del món després de guanyar el World Chocolate Masters 2022. Paula Molés parlarà amb ell de com fa les mones de Pasqua i de com treballa la xocolata. També explicarà com es va preparar pel campionat i com són els preparatius per portar a Londres la famosa escultura de 170 quilos, en forma d'elefant, que li va fer guanyar el títol de millor xocolater del món. 
 
Carme Gasull, a "Menuts Gasull", s'endinsarà en el món dels productes que es fan amb sang: des d'embotits com el botifarró als civets. Sílvia Anglada, cuinera i propietària d'Es Tast de Na Sílvia, a Ciutadella, parlarà d'embotits de Menorca on la sang és protagonista, i el mestre xarcuter Xesc Reina destacarà el paper crucial com a aglutinador que té la sang en el món de la cansaladeria. 
 
També visita el restaurant Philippe Regol, que explicarà la seva experiència menjant al Miramar, a Llançà, el restaurant de Paco Pérez. També revelarà la seva llista de restaurants preferits on menjar un bon plat de pèsols. 
 
A més, "Un restaurant caníbal a Berlín" repassarà l'actualitat de la setmana, descobrirà el so del Salvador Garcia-Arbós i parlarà de l'especialitat del restaurant Les Palmeres de les Cases d'Alcanar, al Montsià, un plat molt mariner que ens recomana la cuinera Aida Reverté
 
Anar al contingut