DISSABTE, A LES 15.00

"Un restaurant caníbal a Berlín" tanca la temporada amb un festival gastronòmic a Les Grands Buffets

Dissabte, 20 de juliol, a les 15.00, el programa "Un restaurant caníbal a Berlín", amb Paula Molés, tanca la temporada viatjant fins a Les Grands Buffets, el bufet lliure més gran d'Europa, a la ciutat occitana de Narbona, que enguany compleix 30 anys.

A partir de la setmana vinent, i durant la temporada d'estiu de Catalunya Ràdio, el programa té doble emissió, els dissabtes i diumenges, a les 13.00.

El programa "Un restaurant caníbal a Berlín", amb Paula Molés, tancarà demà, 20  de juliol, a les 15.00, la temporada sense estar-se de res! Per això han agafat l'AVE-SNCF i han viatjat fins a Narbona, al departament francès de l'Aude (el Llenguadoc), per parar taula a Les Grands Buffets, el bufet lliure més prestigiós d'Europa, que enguany compleix 30 anys de vida, i amb ells celebraran que seure al voltant d'una taula i menjar és sempre la millor de les commemoracions.

Paula Molés viatja fins a Les Grands Buffets acompanyada de Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, i del crític gastronòmic Philippe Regol, per parlar amb el seu xef de cuina, Philippe Munos; amb cambrers, amb el mestre formatger David Marant, que gestiona el bufet de formatges més gran del món, i amb el xef pastisser, Oliver Quillaud. Junts fan un recorregut pels menjadors i també entren a les cuines per veure com es treballa en el negoci de restauració que més diners factura a França. Hi treballen cada dia 120 persones per donar servei a 1.000 comensals, repartits en el servei de dinar i sopar. Llagostes, foie, embotits, 115 varietats de formatge, 70 postres diferents, estofats de carns, peixos... a un preu únic: 37,90 euros. Massanés parla dels productes que se serveixen i fa el recorregut imprescindible de les coses que, sí o sí, s'han de tastar. I Regol sotmet al "Nyap o top?" alguns dels plats.

I des de Barcelona els col·laboradors habituals Salvador Garcia-Arbós, Clara Antúnez, Óscar Guayabero i Nacho Borraz, deixaran als oients les seves recomanacions per a l'estiu sobre viatges, begudes, barbacoes i llibres. Finalment, el cuiner Joan Roca explicarà la seva "Magdalena de Proust" particular i Jordi Asturgó, de l'"AMP?" a "El matí de Catalunya Ràdio", i Maria Nicolau, cuinera del restaurant Ferrer del Tall de Vilanova de Sau (Osona), s'estiraran per partida doble a "La propina".

El programa "Un restaurant caníbal a Berlín" s'emet els dissabtes, de 15.05 a 16.00, a Catalunya Ràdio. 

 

catradio/restaurantcanibal

twitter/restaurantcanibal

instagram/restaurantcanibal

 

Anar al contingut