L'actor Ivan Labanda posarà "Labanda sonora" de dilluns a la nit a TV3.
L'actor Ivan Labanda posarà "Labanda sonora" de dilluns a la nit a TV3.
Dilluns, a les 23.00

TV3 estrena "Labanda sonora", amb Ivan Labanda, amb la música com a protagonista

Dilluns, 25 d'octubre, a les 23.00, TV3 estrena "Labanda sonora", amb l'actor Ivan Labanda. Una proposta d'entreteniment per a una nit musical amb les millors cançons i els millors artistes, que pujaran al cotxe amb Ivan Labanda per interpretar temes propis i grans èxits de karaoke.

Està demostrat que la música ens fa feliços. Escoltant les cançons que ens agraden alliberem substàncies químiques al cervell que ens aporten plaer immediat. A més, hi ha estudis que demostren que cantar al cotxe i fer-ho en companyia és una bona manera d'alliberar l'estrès i relaxar-nos.

L'actor Ivan Labanda vol posar banda sonora a les nostres vides i ens transmetrà la seva passió per la música per fer-nos passar una bona estona. Labanda serà el conductor que es posarà al volant del programa, cantant i ballant al cotxe amb artistes reconeguts, mentre repassen els seus grans èxits i altres grans hits de la memòria col·lectiva. Serà una nit per quedar-se sense veu, tot jugant, rient i fent alguna parada que donarà lloc a altres sorpreses.

Després de cantar amb "L'última nit del karaoke", serà el moment de canviar l'escenari: els espectadors de TV3 sortiran del restaurant karaoke per pujar al cotxe i continuar cantant amb "Labanda sonora".

 

Els Amics de les Arts, Suu, Lildami i Joan Dausà canten la primera "Labanda sonora"

Els primers convidats que faran de copilots d'Ivan Labanda al programa són el grup Els Amics de les Arts, i els músics i cantants Suu, Lildami i Joan Dausà. Durant "Labanda sonora", es posaran a cantar temes propis i cançons que confessen que triomfarien en una sala de karaoke.

Mentre comparteixen el trajecte en cotxe, Dani Alegret, Joan Enric Barceló i Ferran Piqué mostraran la seva admiració per bandes britàniques com Coldplay i Queen. Els components d'Els Amics de les Arts s'atreviran amb una obra mestra com "Bohemian Rhapsody" i embogiran amb el presentador, Ivan Labanda, quan al cotxe soni la sintonia de "Bola de drac"!

També pujaran al cotxe de "Labanda sonora" Suu i Lildami, que compartiran ruta i gustos musicals, sense saber-ho. Tenen Melendi entre els autors que els agrada per arrencar el dia animats, amb el tema "Caminando por la vida". Ivan Labanda aprofitarà la visita d'aquests dos joves artistes per renovar la seva imatge i aprendre a "rapejar".

Al tram final del programa, el convidat de Labanda serà Joan Dausà, que interpreta el paper de Max a l'"L'última nit del karaoke". El cantautor ampliarà el seu repertori habitual per regalar versions molt sentides de grans hits de Perales, Camilo Sesto i Laura Pausini.

 

tv3.cat

#LabandaSonoraTV3

Anar al contingut