TV3 estrena "Crisi climàtica"
TV3 estrena "Crisi climàtica"
Diumenge, a les 14.25

TV3 estrena "Crisi climàtica", un nou espai informatiu per acostar a la societat els coneixements científics sobre l'emergència climàtica

Diumenge, a les 14.25, TV3 estrena el programa "Crisi climàtica", que tractarà sobre l'emergència climàtica des d'un punt de vista científic. Serà un espai informatiu i de divulgació per acostar, de manera entenedora, la situació d'emergència actual a un públic ampli.

Fins a finals de juny, els diumenges, abans del "TN migdia cap de setmana", TV3 emetrà l'espai "Crisi climàtica". Seran set capítols, de dos minuts de durada, per acostar els coneixements científics al voltant d'aquest tema a la societat. El seu responsable, Jordi Vilardell, és periodista científic de TV3 especialitzat en la crisi climàtica.

"L'esforç necessari" serà el primer capítol, que s'emetrà aquest diumenge, en què es farà una introducció general a l'emergència climàtica i s'abordarà què cal fer durant aquesta dècada per arribar a la meitat de les emissions actuals mundials. Sempre basant-se en el rigor científic, el programa mostrarà la reacció en cadena cap a un clima molt extrem que comportaria no assolir aquesta reducció.

Aquest espai forma part de l'aposta de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals per la informació sobre la crisi climàtica, que inclou notícies d'actualitat als informatius sobre aquest tema i el tractament més ampli en els magazins, a més de programacions especials per difondre les causes i els efectes de l'emergència climàtica.

 

tv3.cat

Anar al contingut