Lídia Heredia
Lídia Heredia
Dimarts, a partir de les 08.30

Treballar quatre dies, a "Els matins"

Demà, dimarts, a partir de les 08.30, una nova edició d'"Els matins", amb Lídia Heredia.La Generalitat Valenciana subvencionarà empreses que redueixin la jornada laboral a quatre dies, mantenint els sous. Ho explicarà al programa el secretari general d'Ocupació valencià, Enric Nomdedéu. Se li preguntarà, també, pels avantatges i inconvenients d'aquesta fórmula al secretari general de PIMEC, Josep Ginesta, i a l'economista Judit Vall.

Després de l'assassinat, que s'ha sabut aquest cap de setmana, de dues germanes de Terrassa al Pakistan, per no voler casar-se, es parlarà amb la fundadora de l'Associació de Dones Pakistaneses Pakmir, Komal Naz. I el director de la revista 5W, Agus Morales, exposarà com han augmentat les dificultats per a les dones al país veí, l'Afganistan, nou mesos després de la tornada dels talibans al poder.

Es conversarà amb Àlex Prats, un dels impulsors de la iniciativa "Alella, poble cuidador", que ha mobilitzat voluntaris per acompanyar les persones soles o amb problemes que ho necessiten.

El programa connectarà amb València perquè la delegada de TV3, Pepa Ferrer, mostri com s'ha fet de viral la campanya de promoció del valencià que ha engegat la Generalitat.

Lourdes Lancho, Ferran Casas i Sergi Picazo compartiran la taula del programa per analitzar les notícies del dia. I Sergi Pàmies posarà el focus en algunes de les paraules amb les quals expliquem l'actualitat.

tv3.cat/elsmatins

twitter.com/elsmatins

facebook.com/elsmatins

Anar al contingut