David Clupés
David Clupés
DISSABTE I DIUMENGE

Tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, al "Tot gira"

Aquesta setmana, el "Tot gira", que condueix David Clupés, s'emetrà dissabte, a les 12.45 amb la transmissió del partit entre el Girona i l'Espanyol, i a les 16.00 i diumenge, a les 16.00

Dissabte, 6 d'abril (12.45 i 16.00)

El "Tot gira" començarà la primera edició del dissabte, a les 12.45, amb la transmissió del Girona-Espanyol, amb la narració d'Eduard Solà i Eudald Serra, els micròfons autònoms de Xevi Soler i de Sergi Andreu, l'anàlisi de Francesc Cargol, Dani Ballart i Marc Mayola, i les dades de Carles Domènech.

A la tarda, a les 16.00, seran amb Pere Escobar al Reial Madrid-Èibar, i a les semifinals de la Cup anglesa a Wembley, amb Enric Gil. Faran una tertúlia post Girona-Espanyol, amb Eduard Solà, Eudald Serra, David Balaguer, Dani Ballart i Fel Faixedas. Explicaran tot el que passi al partit de tornada dels quarts de final de la Lliga Europea d'hoquei entre el Barça i el Noia, amb els comentaris d'Ernest Macià, el micròfon autònom de Montse Mir i l'anàlisi de Guillem Pérez. I a les 19.45 agafarà el relleu "La TdT" amb Ricard Torquemada, Bernat Soler i tot l'equip per fer la transmissió del partit entre el Barça i l'Atlètic de Madrid.

Diumenge, 7 d'abril (16.00)

Diumenge, a "La sobretaula" conversaran amb la seleccionadora catalana de futbol sala, Clàudia Pons. Oriol Rodríguez, seguirà l'Unicaja-Penya de la lliga ACB de bàsquet, i seran al partit entre el Nàstic i el Numància de Segona Divisió amb Carles Vila. Xavi Palau serà al partit de la Segona B que enfrontarà al Cornellà i el Barça B i l'Ernest Macià explicarà tot el que passi al partit de la lliga femenina de bàsquet entre el Sant Adrià i el Salamanca, clau per la permanència de les catalanes. Es farà una prèvia del Manchester United-Barça de la Lliga de Campions que es jugarà dimecres, amb la secció "We are the Champions" amb Jaume Ramon, i la tertúlia "El Var". I a partir de les 22.30, la secció d'humor "els minuts escombraria" amb Gerard Jubany.

catradio.cat/totgira
instagram.com/totgira
facebook.com/totgira

twitter.com/totgira

Anar al contingut