David Clupés
David Clupés
Dissabte i diumenge

Tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, al "Tot gira"

Aquesta setmana, el "Tot gira", que condueix David Clupés, s'emetrà dissabte, a les 16.00, i diumenge, en dues edicions, una primera a les 11.45, amb la transmissió del Vila-real-Espanyol, i la segona a les 16.00

Dissabte, 2 de febrer (16.00)

El programa començarà amb la prèvia del partit que jugaran diumenge el Vila-real  i l'Espanyol. A les 17.00, Lluís Canut i la seva secció "Snack Barça". I a les 17.30 agafarà el relleu "La TdT", amb Ricard Torquemada i Bernat Soler al capdavant de tot l'equip que farà la transmissió del partit, que jugaran al Camp Nou el Barça i el València.

Diumenge, 3 de febrer (11.45 i 16.00)

La primera edició del "Tot gira" començarà a les 11.45 amb la transmissió de l'enfrontament entre el Vila-real i l'Espanyol, amb la narració d'Eudald Serra, el micròfon autònom de Sergi Andreu, l'anàlisi de Marc Mayola i Dani Ballart i les dades de Carles Domènech. També seguiran amb Xevi Soler el partit de la Lliga femenina de bàsquet entre el Sant Adrià i el Bembibre.

A la tarda, a "La Sobretaula", conversaran amb l'entrenador del Barça d'hoquei patins, Edu Castro. Montse Mir serà al partit de la Lliga femenina de bàsquet entre el líder, l'Uni Girona i el Cadí La Seu, l'únic equip que les ha guanyat. A les 18.30, transmissió de l'Èibar-Girona, amb la narració d'Eduard Solà, el micròfon autònom d'Oriol Rodríguez, l'anàlisi de Francesc Cargol i les dades de Carles Domènech. A partir de les 20.45, Pere Escobar i Francesc Garriga faran un seguiment especial del partit entre el Reial Madrid i l'Alabès. I la secció d'humor "Els minuts escombraria", amb Gerard Jubany.

catradio.cat/totgira
instagram.com/totgira
facebook.com/totgira

twitter.com/totgira

Anar al contingut