Lildami, Carol Rovira i Elena Gadel, jurat de la nova temporada d'"Eufòria"

Tornen les gales d'"Eufòria", el gran espectacle musical de TV3

Entre les principals novetats, l'actriu Carol Rovira s'incorpora al programa com a membre del jurat

Després de l'èxit rotund de la primera temporada, aquest divendres "Eufòria" torna al plató de TV3 amb grans novetats, entre les que destaca la tornada de l'actriu Carol Rovira com a membre del jurat.  

A banda del jurat, en l'edició d'enguany "Eufòria", el concurs musical que fa visible el talent de joves artistes a través de valors com l'esforç, l'empatia i la feina en equip, comptarà amb més presència femenina entre els aspirants. 

En total, setze concursants participaran cada divendres en una espectacular gala en directe per intentar convertir-se en l'artista més complet/a de Catalunya i aconseguir un contracte discogràfic que li permetrà iniciar carrera musical. Per això hauran de treballar setmanalment una cançó com a solistes, a més de fer les segones veus dels temes dels seus companys de grup. 

Novetats d'aquesta temporada 

En aquesta nova edició, l'actriu Carol Rovira deixa la seva posició de coach d'interpretació per incorporar-se com a membre del jurat, acompanyant així els cantants Elena Gadel i Damià Rodríguez, conegut artísticament com a Lildami. Tots tres seran els encarregats de valorar les actuacions dels setze aspirants.  

A més, hi hauran dos fitxatges nous: l'actriu Paula Malia com a coach d'interpretació i la cantant, compositora i pianista Clara Luna com a coach de veu. Daniel Anglès repetirà com a director artístic, dissenyant totes les actuacions; Jordi Cubino serà l'encarregat de la producció musical, i Albert Sala tornarà com a coreògraf amb el seu equip de ballarins que ja es van triar en l'spin-off "Eufòria Dance".  

Totes les gales seran en directe des de la primera, cosa que significa que els espectadors podran emetre el seu vot amb l'aplicació de TV3 des del primer moment. 

Mecànica de la primera gala 

A la primera gala, hi sonaran èxits de totes les èpoques i gèneres musicals, des de les més actuals, com "Flowers", de Miley Cyrus, o "De l'1 al què", de The Tyets, fins a clàssics com "Suspicious Mind", d'Elvis Presley, o Sweet Child O' Mine, de Guns N' Roses. 

Els concursants pujaran a l'escenari en grups de quatre. Cada un dels setze aspirants serà la veu principal d'un gran número musical, mentre que la resta de membres del grup farà les segones veus. Un cop el grup hagi interpretat tots els números musicals, rebran les valoracions del jurat, que decidirà les dues persones que se'n van a la zona de perill i les dues persones que se salven.  

D'aquesta manera, al final de la gala el jurat haurà col·locat vuit concursants a la zona de perill. Però potser no en són els únics. Clara Luna i Jordi Cubino, que des del VAR musical hauran escoltat i analitzat atentament totes les actuacions, especialment les segones veus, decidiran si afegeixen algun altre aspirant a la zona de perill, o no.  

Un cop la Clara i el Jordi hagin valorat les actuacions, la resta de coaches, la Paula, el Dani i l'Albert, tindran un gran privilegi: treure alguns concursants de la zona de perill fins que hi quedin sis aspirants. Valoraran, sobretot, la posada en escena, la feina feta durant la setmana i el potencial artístic de cada un.  

Aquests sis concursants seran els que es posaran en mans de l'audiència, que serà l'encarregada de decidir, a través de les votacions, els dos concursants que han de continuar a "Eufòria". Malauradament, els quatre menys votats hauran d'abandonar la seva aventura musical. 

 

Anar al contingut