Divendres, a les 22.05

Tornen les bicicletes, els patinets i les trompades al "Zona zàping"

Aquest divendres, a les 22.05, a TV3, al "Zona zàping" es podrà veure com el bon temps i els canvis de fase en la desescalada han afectat les activitats de la gent. Tornen les bicicletes, els patinets i també les trompades. El programa també compta amb la participació de Ferran Rosell, membre del grup Les Montses.

Per això, "Zona zàping" mostrarà el que ofereixen els espectadors via xarxes (web, Instagram, Twitter, WhatsApp i Tik Tok) amb bromes, reptes, balls, música, màgia, exàmens online i mascaretes imaginatives.

"Zona zàping" continua la crida al Tik Tok del programa per trobar les millors pífies i les millors actuacions en aquesta aplicació.

Torna el futbol, tot i que en una modalitat peculiar, amb carros de supermercat, i tornen les activitats a la piscina, on un noi ensenya tot el que pot fer-hi dins: des de llegir fins a menjar.

Aquesta setmana, a més, es compta amb la participació de Ferran Rosell, membre del grup Les Montses, que clourà el programa amb el seu tema "Eufòria".

"Zona zàping" continuarà els dimarts el seu desdoblament amb el "ZZ xarxes", amb material inèdit (no emès per televisió), a les 22.00, a la web del programa.

tv3.cat/zona-zaping

facebook.com/zonazaping

twitter.com/zonazaping

instagram.com/zonazaping

Anar al contingut