"Sense ficció" estrena "La veritable història de Madonna"

Demà, a les 21.55, "Sense ficció" estrena "La veritable història de Madonna", un documental dirigit per Jean-François Firey, que s'endinsa en la personalitat de Madonna Louise Veronica Ciccone, mundialment coneguda com a Madonna. Artista, actriu i empresària polifacètica i controvertida.

Madonna és una de les grans icones del pop, una de les cantants més ben pagades de tots els temps i la que més discos ha venut arreu del món. Es coneix prou bé la seva faceta d'artista, els seus èxits musicals, els seus vídeos sexuals i provocatius i la capacitat de reinventar la seva imatge i la seva música. Però, qui és ella en realitat?

"La veritable història de Madonna" s'endinsa en la personalitat d'aquesta artista, actriu i empresària, d'aparença fràgil, però de temperament fort i fermes conviccions, icona de la música, però també font d'inspiració per a moltes dones.

El documental parla de la seva família, partint de la mort de la mare quan ella tenia 5 anys, fet que la marcà profundament; de la seva exuberància i del seu desig precoç de seduir i d'escandalitzar. També repassa la seva relació amb la religió, l'espiritualitat, la maternitat, la sexualitat o els homes. Analitza les guerres d'ego amb els seus nombrosos amants. Explica la seva primera trobada amb Sean Penn i les paradoxes i contradiccions que l'han acompanyat al llarg de la seva vida. Finalment, el treball explora la seva relació amb l'edat i el seu cos, la recerca de la joventut eterna i dona a conèixer la seva possible successora: la seva filla Lourdes.

"La veritable història de Madonna" mostra imatges d'arxiu inèdites i entrevistes exclusives amb persones del seu entorn, com ara amics de la infància, el seu germà, la seva biògrafa o el seu primer agent.

tv3.cat/senseficcio

facebook.com/senseficcio

twitter.com/senseficcio

Anar al contingut