Seguiment del partit de la Lliga de Campions entre el Barça i el Bayern de Munic, a Catalunya Ràdio i Esport3

Demà el Barça s'enfrontarà al Bayern als quarts de final de la Champions contra el Bayern de Munic, que es juga a partit únic, a Lisboa. El partit, la prèvia i el post es podran seguir a "LaTdT", a Catalunya Ràdio, a partir de les 20.00, i a partir de les 23.00, les millors jugades i les declaracions dels protagonistes a "Zona Champions", a Esport3

Demà, a les 21.00, a l'estadi Da Luz de Lisboa, el Barça jugarà el primer partit de la final a vuit de la Lliga de Campions, que es juga a la capital portuguesa, contra el Bayern de Munic.

En cas de superar aquesta ronda de quarts de final a partit únic, els blaugrana s'enfrontaran al guanyador del partit entre el Manchester City i l'Olimpic de Lió. La final es jugarà el 23 d'agost.

A Catalunya Ràdio, "La TdT", amb Ricard Torquemada i Bernat Soler al capdavant, començarà una hora abans del partit, a les 20.00, amb la prèvia, com sempre, la transmissió i, després, el postpartit, en què es podran sentir els protagonistes.

"Zona Champions", a Esport3

I a partir de les 23.00, a Esport3, començarà "Zona Champions", presentat per Xavi Valls. L'acompanyaran Carles Fité, Jordi Sunyer, Sique Rodríguez, Aina Cerdà i Marc Mayola. Jordi Grau serà a Lisboa.

Els tertulians analitzaran el partit i es podran sentir les declaracions dels protagonistes.

catradio.cat

esport3.cat

Anar al contingut