Quim Olivares presentarà l'espai "Mapamundi" de Catalunya Informació i Jordi Lucea l'edició 'Europa'

Aquesta temporada, el periodista Quim Olivares presentarà l'informatiu "Mapamundi" de Catalunya Informació. El director dels Serveis Informatius de Catalunya Ràdio, Jordi Lucea, s'encarregarà a partir de demà de realitzar l'edició 'Europa'.

"Mapamundi" és l'informatiu temàtic de Catalunya Informació que analitza en profunditat l'actualitat internacional, amb Quim Olivares. Les notícies més destacades, el retrat dels protagonistes, reportatges i revistes de premsa internacional serveixen per entendre més i millor allò que passa més enllà de les nostres fronteres. "Mapamundi" s'emet de dilluns a divendres de dos quarts de nou a les nou del vespre.
Els dijous, "Mapamundi" fa una edició especial ‘Europa', que edita i presenta Jordi Lucea. L'última hora arriba amb les connexions dels corresponsals que Catalunya Ràdio té a les principals capitals comunitàries, que repassen el més rellevant de cada estat. Tot plegat amb una especial atenció a les activitats de les institucions europees, en connexió amb la corresponsalia a Brussel·les. L'edició ‘Europa' s'emet els dijous de dos quarts de nou a les nou del vespre.
Anar al contingut