Protestantisme i economia, a "Néixer de nou"

Diumenge, a les 10.10, a TV3, "Néixer de nou", el programa dedicat a la fe protestant, entrevista el professor d'ESADE Marc Correa per conèixer la relació entre economia i protestantisme.

L'economia d'un país està determinada per múltiples factors. No és el mateix un país que disposi d'importants reserves de petroli que un altre que depengui totalment d'aquesta energia. Tampoc és el mateix un país que s'ha desenvolupat industrialment que un altre on la seva principal font de riquesa sigui el carbó. Però, fins i tot quan parlem de determinats països que es podem homologar pel seu gran desenvolupament, n'hi ha uns que destaquen pel seu grau de corrupció, mentre que d'altres són coneguts per exactament el contrari.

És la religió d'un país un dels seus factors determinants? L'ètica prefigura una manera d'entendre l'economia? Què podem aprendre dels països on històricament el protestantisme ha estat determinant? D'aquestes qüestions, en parlaran al "Néixer de nou", amb Marc Correa, professor de l'Escola Superior d'Administració i Direcció d'Empreses (ESADE) de Barcelona.

El programa "Néixer de nou" pretén explicar què són, què pretenen i què fan els protestants de casa nostra, amb la voluntat de sortir del silenci en què durant molts anys han hagut de viure.

tv3.cat/neixerdenou

Anar al contingut