Ovidi Montllor
Dissabte, 14 de març, a les 23.00

Programa especial "5Songs" dedicat a Ovidi Montllor

Dissabte, 14 de març, a les 23.00, el "5Songs" d'iCat, presentat per Blai Marsé, estarà dedicat a descobrir el vessant més melòman d'Ovidi Montllor, just quan fa 25 anys de la seva mort.

El 10 de març es commemoraven els 25 anys de la mort del cantautor i actor alcoià Ovidi Montllor. Tot i el pas del temps, el seu llegat continua vigent a través de noves veus que canten les seves cançons, com la de Maria Arnal o Mireia Vives, que actualment posa veu a l'espectacle "Ovidi 25", amb cançons i poemes no interpretats anteriorment i amb una reinterpretació dels vells temes.

S'ha parlat molt de la creació musical i poètica d'Ovidi Montllor, així com de la seva faceta d'actor, en canvi el seu vessant de melòman és força més desconegut. Blai Marsé s'ha proposat descobrir quins eren els seus artistes predilectes, en un programa especial del "5Songs" d'iCat que s'emetrà dissabte, 14 de març, a les 23.00.

Per resoldre aquesta incògnita el programa comptarà amb els testimonis dels seus amics inseparables Toti Soler i Quico Pi de la Serra, i de la seva filla Jana Montllor. A més, durant el programa es podran sentir cançons d'alguns dels artistes que més emocionaven Montllor, com Jacques Brel, Leo Ferré, George Brassens, Yves Montand, Paolo Conte, Tom Waits, Felix Leclerc o Roberto Murolo. També hi participarà Maria del Mar Bonet a mode d'epíleg.

catradio/5-songs
iCat.cat
facebook/iCat
twitter/iCat
instagram/iCat

Barcelona, 13 de març del 2020

Anar al contingut