Dijous, a les 21.55

"Polònia" a tres bandes

Demà, dijous, a les 21.55, un altre capítol de l'espai de sàtira política "Polònia". Aquesta setmana tornarà el mític programa presentat per Josep Maria Farràs sobre el món del billar, típic d'aquestes dates: "Política a tres bandes", amb el mestre Casado com a convidat.

Pedro Sánchez (Pep Plaza) s'ha vist obligat a endurir el seu discurs. És per això que els socialistes voldran aplicar el 155, però d'una forma més progressista: el "155 guai".

El conseller d'Interior, Miquel Buch (David Olivares), i el president Torra (Ivan Labanda) es reuneixen amb els Mossos d'Esquadra per repassar les actuacions policials després de la polèmica de les últimes càrregues.

Mentrestant, al Parlament, Roger Torrent (David Marcé) i Alfred Bosch (Toni Albà) trobaran el mòbil d'Inés Arrimadas (Lara Díaz) i descobriran quin mètode secret i infal·lible té Ciutadans per crear l'argumentari polític.

Ramon Gener (Ivan Labanda) està a punt de presentar la nova edició de La Marató de TV3, però no li acaba de convèncer el disc, perquè diu que hi falta lírica. Per solucionar-ho proposa fer l'òpera de La Marató.

Cada vegada són més els independentistes desorientats que acaben perduts per falta de concreció de les propostes dels grups independentistes que hauran de ser rescatats pels Bombers.

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia

Anar al contingut