DISSABTE, A LES 19.00

"Pista de fusta" d'iCat celebra els 1.000 programes amb una festa al Rouge Cocktail Club de Barcelona

Aquest dissabte, 14 de gener, de 19.00 a 23.00, "Pista de fusta", el programa de música de ball que presenta cada dia Miqui Puig a iCat, celebrarà que arriba als 1.000 capítols amb una festa commemorativa al Rouge Cocktail Club de Barcelona (Carrer del Poeta Cabanyes, 21). Amb els DJ Ari Good2b, Pau Roca, Breixo Martínez i el mateix Miqui Puig a la cabina, l'entrada serà lliure fins a omplir l'aforament.

El programa d'iCat "Pista de fusta" arriba aquest mes a l'edició número 1.000. Un número rodó que Miqui Puig i el seu equip celebrarà, com no podria ser d'una altra manera, convidant a ballar els oients. La festa del "Pista de Fusta" 1.000 es farà dissabte, a partir de les 19.00, al Rouge Cocktail Club de Barcelona, amb l'entrada lliure fins a omplir l'aforament. 

A la cabina hi seran Ari Good2b, els Escola DJs (Pau Roca i Breixo Martínez) i, lògicament, el DJ resident de "Pista de Fusta", Miqui Puig. Ari Good2b es una activista del ball i de les cabines i Escola DJs, un segell del país de peces boniques i elegants. L'emissió número 1.000 del programa serà el 24 de gener a iCat (19.00), amb les seves veus i algunes de les cançons que hauran sonat a la festa.  

"Pista de Fusta" recrea la discoteca preferida. La que tothom imagina quan és feliç i balla. La primera que van trepitjar el oients. De dilluns a divendres, a les 19.00 a iCat, Miqui Puig pretén sacsejar emocions amb un programa pensat per alimentar els caps, els peus i els malucs d'uns balladors que, dissabte, estan convidats a una sessió única per la seva presencialitat.  

 

Anar al contingut