Dissabte i diumenge, a les 20.25

Oli, vi i catànies, a "Origen Catalunya"

El dissabte 17 i el diumenge 18 d'agost, a les 20.25, TV3 emetrà dos capítols més de la segona temporada d'"Origen Catalunya", el programa de viatges, dirigit i presentat per la periodista Elisabet Cortiles, que ha fet la volta al món a la recerca dels productes elaborats a casa nostra que es venen a l'estranger i de les històries de la gent que els consumeix. En els capítols d'aquest cap de setmana, "Exportar amb alta graduació" i "Fer-se un lloc entre els grans", Cortiles explorarà els productes catalans a Copenhaguen, Moscou, Sant Petersburg, Colònia i Munic.

"Origen Catalunya" és un programa que busca els que considerem que són els autèntics ambaixadors de Catalunya, els productes fets a casa nostra i consumits cada dia per milers de persones que viuen en altres països d'arreu del món. Un any més, el programa viatja des de l'origen del producte fins al consumidor final, que viu a milers de quilòmetres de Catalunya. Aquesta segona temporada posarà un èmfasi especial en la riquesa gastronòmica i rural catalana, seguint l'exportació de productes amb DOP i IGP (Denominació d'Origen Protegida i Indicació Geogràfica Protegida).

"Exportar amb alta graduació" (Copenhaguen, Moscou i Sant Petersburg). El dissabte 17 d'agost, a les 20.25.

En aquest capítol es pot comprovar la gran varietat de vins i begudes espirituoses que s'exporten a aquests dos països, com la ginebra que destil·la una empresa familiar del Penedès o els vins DO Tarragona i DO Pla de Bages. El programa brindarà fins a caure rodó, però primer caldrà omplir la panxa en una empresa biotecnològica que ofereix als seus empleats menús elaborats amb oli d'oliva amb DOP Les Garrigues.

"Fer-se un lloc entre els grans" (Colònia i Munic). El diumenge 18 d'agost, a les 20.25.

En aquest capítol es farà la degustació d'un menú molt complet: una bona paella feta amb arròs del delta de l'Ebre amb DOP acompanyada amb vins del Penedès; de segon, carn de vedella alemanya marinada amb oli verge extra DOP Baix Ebre-Montsià i per postres, la celebració d'aniversari d'un matrimoni que regalen catànies del Garraf.

Equip del programa

Direcció i presentació: Elisabet Cortiles
Producció executiva: Carles Farré
Cap de producció: Sara Pardo
Cap de continguts: Pau Serracant
Realització: Cristian Alexander Mendoza i Miquel Strubell
Edició, grafisme i color: Miquel Strubell
Postproducció de so: Bossa Records
Assessorament lingüístic: Torsitrad
Producció executiva TV3: Laura Cuadrado i Cristian Trepat
Coordinació de continguts TV3: Lluís Cuevas

"Origen Catalunya" s'emetrà a TV3 els dissabtes i diumenges, a les 20.25.

tv3/origencatalunya/

Sant Joan Despí,16 d'agost del 2019

Anar al contingut