Núria Bacardit, delegada de TV3 a la Catalunya central, Premi Regió7 a la Comunicació

Els jurats de l'edició d'enguany dels Premis Regió7 d'aquest any ja han emès els seus veredictes. Núria Bacardit, responsable de la Delegació de TV3 a la Catalunya central, ha estat guardonada en la categoria de Comunicació.

Ahir al vespre, a la sala Plana de Manresa, va tenir lloc la gala dels Premis Regió7, una mostra del talent de la Catalunya central en tots els camps la vida econòmica, social i cultural, que enguany ha crescut i ha atorgat fins a onze premis.

Entre els guardonats, la responsable de la Delegació de TV3 a la Catalunya central, Núria Bacardit, va rebre el Premi Comunicació. En l'acte, en què també se celebraven els 40 anys de la publicació, Bacardit va lloar la trajectòria llarga d'aquest diari i en va recordar el seu pas com a estudiant en pràctiques. També va fer extensiu el premi al seu company i càmera, Ferran Prat.

Els Premis Regió7 els decideix un jurat a partir d'un procés que comença amb una llista de propostes dels responsables de la redacció del diari a la qual s'afegeixen els que aporten les entitats que responen a la crida que el diari fa cada any perquè tot el teixit associatiu pugui fer arribar els seus candidats. Tots aquests s'ofereixen com a candidats al jurat, que al seu torn pot fer les seves pròpies aportacions durant les deliberacions.

tv3.cat

324.cat

Anar al contingut