"Bohemian Rhapsody" post electoral a "Polònia"
Dijous, a les 21.55

No perdre el ritme amb "Polònia, especial musicals"

Demà, dijous, a les 21.55, "Polònia" repassa els millors moments de la temporada. La consellera Meritxell Budó (Mireia Portas), que sovint ha donat la nota durant aquesta temporada, ha vingut a presentar-nos un recull de les millors peces musicals del "Polònia" d'enguany.

Es va començar la temporada amb la disputa del títol al millor líder de la dreta política entre Pablo Casado (David Marcé) i Albert Rivera (Ivan Labanda) ballant a ritme d'"I'm sexy and I know it" dels LMFAO.

I es tornarà a recordar l'exhumació de Franco, que semblava un fet imminent, i que va deixar una imatge difícil d'oblidar: el dictador vestit de dona i passant l'aspiradora a l'estil de Freddie Mercury, recordant que no té cap intenció d'abandonar el Valle de los Caídos.

Les cançons de David Bowie ha servit d'inspiració als guionistes del programa en diverses ocasions. Carles Puigdemont (Queco Novell) va presentar la Crida i els "ca-ca-canvis" del partit amb la cançó "Changes".

L'èxit de Rosalía també ha estat l'èxit dels musicals de la temporada. Tant el "Malamente" del Gabriel Rufián (Ivan Labanda) i Joan Tardà (Cesc Casanovas) com el recent "Amb mesura" de Quim Torra (Ivan Labanda) plantant cara a Pedro Sánchez (Pep Plaza) ens ha deixat el pòdium dels musicals a l'altura.

No us podeu imaginar les setmanes de caos que l'equip de "Polònia" passa per preparar els musicals, com va ser el cas d'"Un altre dia de caos", la paròdia de "La La Land" amb què es van acomiadar per les vacances de Nadal. Un caos que va valer la pena.

El panorama que van deixar les eleccions generals també va donar lloc a un musical que passarà a la història i que ningú no es cansa de mirar una vegada rere altra, un resum posteleccions a ritme de "Bohemian Rhapsody", de Queen.

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia

Anar al contingut