Multitudinari càsting de la tercera temporada d'"Eufòria", a la plaça de Catalunya de Barcelona

Marta Torné i Miki Núñez repeteixen com a presentadors i conduiran les gales en directe d'"Eufòria"

L'equip del programa ja ha començat a buscar els que seran els nous concursants en un multitudinari càsting presencial que se celebrarà a la plaça de Catalunya de Barcelona entre els dies 30 de novembre i 2 de desembre. 
 
Marta Torné i Miki Núñez tornaran a ser les cares del format que ha revolucionat la televisió catalana els darrers anys. Tots dos tornaran a conduir les gales en directe del programa. Unes gales que, tot i mantenir l'essència del format, comptaran aquest any amb grans novetats.  
 
Després d'una fase virtual de rècord, més d'un miler de persones han estat convocades al càsting presencial que es realitzarà durant els dies 30 de novembre i 1 i 2 de desembre a la plaça de Catalunya de Barcelona. Un dels punts més emblemàtics de la ciutat de Barcelona es convertirà en l'escenari principal del que serà el càsting més multitudinari convocat fins a la data, amb rècord de participants
 
Durant els tres dies els aspirants intentaran demostrar a l'equip de càsting del programa que mereixen passar a la següent fase. Enguany el nivell puja i l'exigència del jurat també. No n'hi haurà prou amb cantar bé. Es busquen artistes amb personalitat i potencial que reflecteixin el panorama musical més actual. Només un màxim de 100 aspirants aconseguiran passar a la segona fase de càsting, que se celebrarà els dies 20, 21 i 22 de desembre.  
 
"Eufòria" tornarà al 2024 amb una nova edició que pretén superar les altres. El format va batre rècord d'audiència en les seves anteriors edicions, registrant una quota mitjana de més del 20% i arribant a milers d'espectadors, i ha demostrat ser un dels programes més estimats del públic.  
 
La tria dels 16 concursants ja ha començat. Per inscriure's al càsting de la propera edició d'"Eufòria" només cal registrar-se al web euforia.cat 
 
"Eufòria" és una producció de 3Cat amb la col·laboració de Veranda. 

3cat.cat 

Anar al contingut